Gyulán is átvehetők a Knyihár család saját vágású sertésből készült, minőségi húsvéti házi finomságai. A sonkavásárlóknak akcióval is kedveskednek.
A Knyihár család több generáció óta foglalkozik régimódi disznóvágással, húsfeldolgozással és kolbászkészítéssel. A családi gazdaságban valamennyi termék, többek között a parasztsonka, a házi kolbász és az abált szalonna is, tartósítószer-mentesen, hagyományos eljárással, füstölve, érlelve készül.
Az idei húsvéti időszakra már elkészültek a klasszikus ünnepi termékek. Igazi különlegességként elérhető néhány parasztsonka is, amelyet még decemberben kezdtek el szikkasztani, és mostanra érte el tökéletes állagát. Ezek egészben és darabolva is megvásárolhatók.
A Knyihár család egy húsvéti kedvességgel is készül: 10 ezer forint feletti sonkavásárlás esetén egy doboz friss házi tojást adnak ajándékba.
Elérhetőség: Békéscsaba, Franklin utca 23.; békéscsabai vásárcsarnok, Kolbászkunyhó. Átvétel: személyesen Békéscsabán, illetve előrendelés esetén gyulai átvétellel (+36-70/394-1899).